Фабрички вовед


Ningbo Yinzhou Shuntong хидраулична опрема ко., Ltd. се наоѓа во градот Yinzhou Hengxi индустриски парк, градот Ningbo, само 40 километри од второто по големина пристаниште во Кина, Beilun пристаниште. Сообраќајот е многу удобен, може целосно да обезбеди брз транспорт на стоки. Во моментов, компанијата има 50 вработени, очекувајте го оперативниот персонал, имаме и технички персонал, КК, персонал за управување со магацин, персонал за пакување и персонал за логистичка поддршка. Меѓу нив, има 5 КК, кои се главно одговорни за инспекција и финална проверка. Големата опрема на компанијата е главно машина за пила, машина за удирање, струг за нумеричка контрола, машина за свиткување, плотер за ласерско сечење итн. Плотерот за ласерско сечење може да се прилагоди идентификацијата на производот според потребите на клиентите.


Општо земено, производството на стандарден хидрауличен дел ги вклучува следните чекори: пилање, дупчење, ЦПУ, виткање, галванизација, финална проверка и пакување. Инспекцијата поминува низ целиот оперативен процес за да се обезбеди квалитет на производот и ефикасност на работата. Во врската за галванизација, производот може да го достигне стандардот без 'рѓа во рок од 96 часа, црвена 'рѓа за 96 до 120 часа и црвена 'рѓа повеќе од 120 часа при тест со прскање со сол.



 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept
+86-15397238556
manager@cn-shuntong.com